søndag 26. juni 2011

Spor!! :-)

I går var vi å gikk spor - menneskespor denne gangen :-) Lotta har jo ikke gått så mange spor enda, dette var hennes andre og tredje menneskespor + at hun har gått et blodspor i år. Vi begynte så vidt med sportreningen i fjor høst, så vi kan vel lett si at hun er ny i sporet.. :-)

Spor 1
Sporet er 50 skritt langt, godbiter i starten og hvert 3:e skritt. Kong på slutten. Ingen liggetid.

Lotta er klar i en gang, veldig ivrig og fokusert mot sporet. Tar sporstart, holder henne igjen litt tils hun har spist opp alle godbiter og går så avgårde. Går veldig godt ut, sporrett. Spiser noen av godbitene i sporet, men går over de fleste. Ikke noe problem - følger sporet nydelig til sporslutt, og får en god lek med kongen :-) Veldig fornøyd med lilletøtta! :-D

Spor 2
Sporet er 50 skritt, vinkel til høyre og 30 skritt til sporslutt m kong. Godbiter i sporet hvert 5 skritt de første 30m så uten. Også godbiter i sporstart. Liggetid ca 20 min.

Tar sporet godt også denne gang. Moro å se at Lotta allerede begynner å skjønne hva det er hun skal gjøre - spor er tydeligvis gøy synes Lotta! :-D Hun går ut fint også denne gang, spiser noen av godbitene, men ikke alle. Rett etter at godbitene tar slutt, så mister hun sporet og ringer en gang til venstre før hun finner det igjen. Går bra til vinkelen, og ringer også her før hun går til høyre. Går litt (ca 2m) til venstre for sporet nedover og slår dermed på kongen ved sporslutt. Kjempefornøyd også med dette sporet enda det første var bedre. Men dette var jo og vanskeligere så.. :-) Merker at hun på dette sjekket litt mer ut sporet enn hva hun gjort tidligere (hun pendler litt mer på noen plasser - ca 0,5m over sporet), men så er hun jo urutinert og da.. :-) Uansett fornøyd m sporet, og trur at jeg ganske tidlig kommer å legge inn pinner i sporet for å se hva hun gjør med de. Kongen er ihvertfall ikke noe problem, den plukker hun opp og leker godt med :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar