tirsdag 16. oktober 2012

Litt av hvert :-)

I søndags så hadde vi fellestrening på A10 sammen med Dogdiggers, og jentene fikk trent både mye og variert :-) Begynte med en økt på plattformen med Lotta, hvor vi jobbet med å komme opp fra ulike vinkler på høyre og venstre side. Nå er det en stund siden vi har trent plattform (har trent litt andre ting i det siste, bla agility :-)), men sist vi gjorde det så gikk det bare dårlig.. I søndags derimot så føler jeg virkelig at vi fikk et gjennombrudd, og Lotta hadde mange fine 'komme opp på plattformen når den er på høyre/venstre side' med ulike vinkler, helt opp til 90/270 grader! Superfornøyd med økta, så noe mer plattformstrening fikk ikke hun den dagen! :-D

Litt jakt fikk hun også trent, og da feltsøk. Idag så økte vi vanskelighetsgraden endel, og la feltet på begge sider av den vei som vi egentlig bruker å trene dirigering på. Hvor vi normalt har feltet vårt blir da til høyre ute på myren, men her så måtte de lete både på høyre og venstre side for å finne dummyer. Lotta og Fanny fikk kjørt annen hver gang, og snilleste Line hadde rotrening med Lotta mens Fanny lette og vice versa. Super trening akkurat det! :-) Når det gjelder feltsøket så er jeg ikke like imponert over Plottisfrøken. Hun virket ikke helt på nett - la avgårde å sprang som bare det, men glemte liksom å koble på nesen.. Hun var mest ute på springertur hun, med litt bading innimellom :-) Fann dummyene sine gjorde hun likevel, om enn det som sagt tok lengre tid enn normalt. Vanskelighetsgraden hadde sikkert noe å si ihht det, men utover det så stod vinden rett mot oss, så hun burde ikke ha hatt noe problem med å lagt seg på vinden for å finne. Men men. Man kan jo ikke være på topp hele tiden, og det som var positivt var jo at når hun fann de så kom hun tilbake med de i en gang. Den første avleverte hun tom i hånd, mens nr 2 måtte jeg minne henne på et par, 3 ganger at hun måtte ta den med helt inn før jeg fikk den.. :-) Søt er hun no! :-)

Lydighet trente vi også, både fellesdekk, frivillig stå under marsj i front, frivillig sitt-stå-sitt i front og ligg i front. Lotta er litt treig når det gjelder frivillig adferd, og trur i grunn at alt skal gå sakte.. Hvis jeg plukker frem leken så går det fortere, men da får vi samtidig så mye mer stress (hopp og fjas) at det liker jeg ikke bestandig.. Men hun var uansett flink jente :-)

Agility - her fikk hun 2 økter med slalom, og når vi avsluttet så var vi på 4 pinner som stod en plass ved ca 13. Hun var veldig flink her, synes  nok at det var moro med litt lek istedet for bare mat! :-) Trur hun hadde 4 feil totalt, hvor en definitivt var mi skyld, og de andre nok er litt uanalyserte enda.. :-) Men veldig fornøyd med begge øktene, og hun hadde fin fremgang i slalomtreningen som vi ikke har trent på lang tid :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar