tirsdag 7. august 2012

Tren i vei! :-)

Er inne i en flott treningsmodus for tiden, noe hundene nyter godt av :-) Har meldt på Lotta på blodsporsprøve (iiik!) den 18-19 august, men hun er nok egentlig ikke helt klar. Er veldig ustabil enda og blir usikker etter oppholdene, så vi kan få alt fra 0 til 1 premie :-) Men men. God trening er det uansett - vi får jo tross alt gå både i ukjent terreng og på ukjent spor :-)

La to blodspor igår - korte spor med mye blod! Mye blod for å få henne til å gå mer primær spor (med lite blod i sporet så blir hun usikker og 'revierer' sporet mer), og ene sporet inneholdt også et opphold i vinkel. Nå får hun likevel stor forstyrrelse da sporet ble lagt i et område som var helt overtråkket av ferske elgspor, men men. Blir spennende å se hva hun gjør :-)

Litt lydighet trener vi og, og her er det faktisk litt fremgang å spore :-) Vi jobber litt med bli, utgangsstilling, stå osv. Nå siste treningene så har det bare blitt stå, da jeg prøver å få frem noe som etterhvert skal bli utstillingsståen.. Hun står nemmelig veldig understilt, og gjør hun ikke det så er hun bredbeint bak som bare det :-) Men såg en liten forbedring under runden vi kjørte i går, så bare vi får nok med belønning hvor hun har potene noe lunde riktig, så blir det nok bra til slutt det med :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar