lørdag 30. april 2011

Årets første spor!! :-D

Idag har vi gått årets første spor, og jeg var svært spent å se hva Lotta kom til å gjøre :-) Hun gikk jo noen få spor i fjor som valp, så vi startet veldig enkelt idag. Kun 25 m, pølse i hvert skritt og pinne på slutten. Underlag var variert (grus, snø, gress) og liggetiden var 20 min. Lotta har aldri hatt pinner i sporet tidligere, men noen gang skal jo være den første så hvorfor ikke idag? :-)

Lotta gjorde et bra sporopptak og går fint ut i linen. Merker så at hun gått over noen pølser i sporet, og begynner å gå bakover slik at jeg må stoppe henne slik at hun ikke går bakspor. Når hun så snur igjen så har hun bra fremdrift, og fortsetter å gå over pølsebitene. Hun mister sporet en gang, og er da veldig tydelig å lese. Enda tydeligere er hun når hun finner det igjen. Nesen rett i bakken og fremover! Har da ca 8m igjen til sporslutt, og får ferten av pinnen ca 1 m fra den. Går rett frem og plukker opp - flinke jenta!! :-D Og det er da første gang vi plukker pinner i det hele tatt!! :-D Masse lek og morro med pinnen, før vi så avslutter med å gå tilbake til bilen.

Veldig fornøyd med det lille sporet Lotta gikk. Fin fremdrift, god sporing i primærspor og plukket pinnen som bare det :-D Kommer til å kutte ut pølsene i sporet da hun spiser så lite av de likevel og at hun da av og til har en tendens til å gå tilbake for å spise. Jeg trur ikke at hun trenger mer pølsespor, da hun gikk sporet så sikkert uansett. Blir spennende å se hva hun gjør i morgen da vi skal gå blodspor :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar