fredag 18. mai 2012

BAT set-up 5

Set-up: 5
Dato: 28.04.2012
Klokkeslett: 12:00-13:30 (inkl paus)
Sted: Bardu, Telenor parkeringsplass
Vær: Overskyet
Hjelpehund: Lotte, Storpuddel, snart 2 år (f. 2010)
Kommentar om hjelpehund: Lotta har sett Lotte flere ganger under trening. De har også fått lekt sammen en gang for lenge siden når de var valp. Lotte er ganske forsiktig av seg og synes at brune labradorer er litt ekle etter å fått tilsnakk fra Fanny en gang.  

Tanker før sesjonen:
- Lotta har ikke fått noen tur dagen før.- Hun har fått frokost, men ikke noe mat etter det. 

Plan for dagen:
1) Vi prøver igjen å jobbe etter 'blomster-prinsippet'. Lotte står i ro i midten, mens jeg og Lotta jobber rundt omkring - går i buer mot, venter på signal og går ifra.

Refleksjoner etter treningen:
Veldig fornøyd med treningen. Lotta bryr seg ikke noe om Lotte, annet enn at hun inviterer til lek noen ganger da de kommer nært. Beste treningen fikk vi da Leif (Hildes kjæreste) kommer syklende ned skrenten :-) Det var skummelt syntes både Lotta og Lotte, og vi fikk da jobbet mot han :-) Gikk veldig bra, og vi kom fort frem til sykkelen (Lotta var veldig nyskjerrig tross at hun syntes det var litt ekkelt med syklister som kommer gjennom skogen, ned skrenter.. :-)).

Etter økten så går vi en tur på Setermoen sammen med Hilde og Lotte. Det går veldig bra :-) Lotta er avslappet og storkoser seg. Vi går side ved side og det går helt fint :-) Flott tur! :-)


Andre ting:
Igjen så ser jeg at Lotta egentlig er ferdig med disse set-upene, men siden jeg har noen fler på listen så kjører vi no bare på :-) Hun er utrulig mye bedre både utenfor og i bilen. Har jo en tendens til å bjeffe endel når hun sitter i bilen og noen kommer, men også her så merker jeg stor forskjell i adferden hennes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar