fredag 18. mai 2012

Nesten BAT! :-)

Sku egentlig kjøre en BAT sesjon mot Ranko 1 mai, men den ble ikke helt som planlagt :-) Lotta luring hoppet nemmelig ut av bilen før jeg rukket å få på henne linen, løper i full fart til Ranko og inviterer til lek.. :-) Stakkars Ranko ser bare en brun klump komme springendes i racer fart mot seg, men takler det hele med stor verdighet og ro :-)

sukk... ja ja. Fordelen er jo den at hvis dette hadde vært for noen uker siden, så hadde ikke Lotta oppført seg slik. Hun hadde da stått å bjeffet på Ranko på avstand, før hun muligens hadde turt å avansere fremover etterhvert. Nå springer hun altså avgårde til en hund som hun kun ser på lang avstand (ihvertfall 75m), og er overlykkelig over det :-) Så tross at hun nektet å høre når jeg ropet henne inn (var mye mer interessant å springe i full fart til Ranko), så må jeg jo si at jeg er fornøyd med at hun ikke lenger er usikker. Så får vi jobbe videre med dette med å faktisk IKKE springe til alle hunder vi ser.. :-D

Vi gikk oss en tur sammen istedet for BAT treningen og det gikk veldig bra. Ranko er ikke noe interessert i å leke når han går på tur, og hadde veldig flott avvisning til Lottas lekeinviter. Høflig mann snur hodet og siden bort, hjelper ikke det så gikk han bare unna. Supert :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar