mandag 14. juni 2010

Hverdagslydighet

Idag var vi på hverdagslydigheten. Fin trening for små valper :-) Lotta fikk trent litt kontakt (selvfølgelig) samt at vi begynte med rygging i front. Vanskelig det - ble mest hopp bakover :-) Men hun var flink, så fikk belønnet litt rygging og :-)

Etter pausen så sku jeg egentlig trene litt utgangsstilling, men siden vi er så langt ifra bakpartskontroll som vi noen gang kan bli, så hoppet jeg over til å trene litt stå. Masse belønning i form av lek (baller), og hun fikk også leke/hente kepsen, nøkkelkortet og bilnøkkeln. Spiller ikke noen rolle hva hun henter - hun er flink å bære! :-) Begynner også å være flink til å holde frem tils hun får 'takk' enda vi egentlig ikke har lært 'takk' enda. Men det går seg til det med :-)

Etterpå så dro vi sammen med Karoline, Håvard og Delta til Abborrvannet for å gå tur. Mamma Fanny var også med for å holde kontroll på ungene :-) Deilig tur der hundene badet, lekte og koset seg. Lotta svømte igjen for andre gang, og det gikk veldig bra. Jeg er imponert! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar