lørdag 24. juli 2010

Flying :-)

Igår så ble det bare en bitteliten treningsøkt helt på slutten av kvelden. Lotta fikk rabiesvaksine i tilegg til at hun trakk en tand (og dermed ble dopet ned..), så hun var litt ur form på dagen, men når kvelden kom var hun sitt gamle, gode jeg igjen. Og litt trening ble det - inne på kjøkkengulvet :-) Vi trente håndtarget og noe trikseting, men hva vi trente til triks husker jeg ikke... Ikke så nøye heller siden det bare var triks :-) Håndtarget gikk bra. Bedre med høyre hånd en venstre, og vanskligst var det når hånden var helt nede ved gulvet. Men hun var flink lilletøtta, så skal ikke klage :-)

Idag har vi vært ute hele dagen, i sol og deilig vær! :-) Vi er ikke akkurat bortskjemt med sol her i nord-norge i sommer, så vi får bare passe på å nyte de få dager vi har.. :-) Vi trente rundering idag, halvveis til Øverbygd (husker ikke hva det heter der vi var), og flying stod selvfølgelig på tapeten. Første runde så var Tor-Ivar og Elin figuranter, og Lotta var veldig flink slik som vanlig. Vi hadde ganske langt avstand (30m?) og hun fikk kjøre noen flotte slag med godbit som belønning. Veldig fint område da det ikke var noe kratt, så var veldig åpent å enkelt for små valper :-)

Andre runden så var Per-Eirik og Hanne figuranter, og det gikk også veldig bra :-) Merker at jeg kjørte henne litt langt, da hun begynte å gå ned litt i tempo.. Men hun jobbet svært godt, og med nesten like lang runderingsløype som de store hundene, så må jeg jo bare si meg litt gal.. Hun er jo tross alt bare 4 mnd, så må huske på det! Flink var hun ihvertfall, så her er det bare for fører å følge med å huske at hun faktisk bare er en valpis, så kommer det å gå så bra atte :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar